Tetőtér beépítés
Kattintson a nagyobb képért!

PARTNEREINK


ALPHA CONCEPT Kft.
 
Fő profiljuk a belsőépítészet és a generálkivitelezés. Az évek során komoly referenciákat gyűjtöttek be, a fiatal csapat igen rugalmas és hatékony.
www.alphaconcept.hu


Imortale-Vil Kft.
 
Imortale - a végtelen energia. Leginkább épületvillamossággal foglalkoznak, több éves jó partneri kapcsolatot sikerült velük kialakítanunk.
www.imortale.hu


Time Design Kft.
 
Belsőépítészeti iroda, tervezéssel, bútorgyártással és kivitelezéssel foglalkozik. 2000-ben alakult a cég és azóta is vállalunk közösen felújításokat.
www.timedesign.hu


PRS Biztonságtechnika Kft.
 
Fő profiljuk páncélszekrények, tűzálló szekrények, trezorajtók, biztonsági ajtók és más mechanikus vagyonvédelmi eszközök szállítása, telepítése, ezek szervizelése és karbantartása, használt eszközök átalakítása, felújítása, új és használt készülékek forgalmazása.
www.prs-kft.hu


SZINTER 2000 Kft.
 
A Szinter 2000 Felületvédelmi Kft. tevékenysége Elektrosztatikus porfestés, más néven szinterezés, amely egy olyan felületkezelési eljárás, amely során a fémtárgyakra egyenletes felületű műanyag bevonat kerül.
www.szinterezes.com, www.szinter2000.hu


Top Trade Kft.
 
Cégük elsősorban közületi célra szánt, minőségi padlóburkolatok (tekercses és modul padlószőnyeg, gumi, PVC), sportburkolatok, szennyfogó szőnyegek, szőnyegalátétek, vinil és textil tapéták importjával és nagykereskedelmével foglalkozik.
www.burkolatok.hu


VARGA árnyékolástechnika
 
Redőny javítás, redőny szerelés, árnyékolástechnika
www.redonylap.hu

Ablak, ajtó forgalmazás, csere, beépítés, szerelés
www.ablaklap.hu

Redőny, reluxa javítás, szerelés, árnyékolás
www.royalredony.hu


Csempecentrum
 
Csempék, padlólapok, fagyálló kültéri burkolatok, fürdőszoba felszerelések, üvegtéglák, laminált padlók forgalmazásával foglalkoznak. Magánvásárlókat, beruházókat és kivitelezőket egyaránt kiszolgálnak.
www.csempecentrum.hu


Hü-Ma Kft.
 
A hüma design bútorstúdió által forgalmazott német felsőkategóriás márkák: a hülsta, a ROLF BENZ és a MACHALKE. Lakását az előszobától a nappalin és étkezőn keresztül egészen a hálószobáig ugyanazzal a családdal bebútorozzák. Bemutatótermükben szakképzet kollégák helyszíni szaktanácsadással és tervezéssel állnak minden kedves ügyfél rendelkezésére.
www.humadesign.hu


Inox-Life Kft.
 
A rozsdamentes acél mesteri felhasználása tükröződik minden termékükön legyen az korlát, úszómedence, kandalló, gyertyatartó, bortartó, SPA kiegészítő, teás kanna-csésze, kerti fáklya...
www.inox-life.hu, www.blomus.hu


FrontDekor Kft.
 
A FrontDekor Kft. fő tevékenysége a tömörfa bútorok gyártása. A dinamikus gyártási technológiának köszönhetően raktáruk mára hatalmas készletekkel rendelkezik, ami a gyors kiszolgálást garantálja. Magas minőségi munkájuknak alapja a gondosan kiválasztott, szakszerűen tárolt és feldolgozott faanyag. A legszebb hazai fafajták mellett cégük első kézből jut hozzá ritka, nemes faanyagokhoz. Raktárkészleten tartott exkluzív fafajtáik a Mahagóni, Afzelia, Iroko, Sipo, Dibétou, Sapelli, Bryllus wenge, Khaya ivorensis, Fraké.
www.frontdekor.hu


Giulietta Design
 
Minőségi olasz, illetve hazai gyártású konyhabútoraik széles választéka minden ízlést kielégítenek. Bemutatótermükben kényelemes körülmények között, szaktanácsadással, számítógépes látványtervezéssel, szakirányú szolgáltatások egész sorával várják ügyfeleiket.
www.giuliettadesign.hu


Mediterrán Építőház Kft.
 
A Solnhofeni és Jura mészkövek egyik legnagyobb német bányájának kizárólagos hazai képviseletét látják el. Mészkőből készítenek kül- és beltérbe padló- és falburkolatot, lépcsőlapokat, ablakpárkányokat, fürdőszobai és konyhai pultlapokat.
www.mediterranepitohaz.hu


Innodesign Kft.
 
Az INNOdesign Kft. modern stílusú, beltéri ajtók forgalmazásával foglalkozik. Termékeik egyedi méretben, a falnyílás méretének megfelelően készülnek, így bárhová beépíthetőek, legyen szó akár panellakásról, családi házról, felújításról vagy új építésről. A széles színválaszték és a számtalan kombinációs lehetőség együttesen gondoskodnak arról, hogy partnereik minden igényének eleget tudjanak tenni.
www.innodesign.hu, Termékeik
Tetőtér beépítés, bérház felújítás © 1991-2019