Tetőtér beépítés
Kattintson a nagyobb képért!

CÉGTÖRTÉNET

Cégünk 1991-ben alakult az akkoriban 45 munkást foglalkoztató Vezúv Vegyesipari Kft. leányvállalataként. A rendszerváltás előtt cégünk jogelődje, 90%-ban állami beruházásokban vett részt, főleg a Fővárosi Gázműveknek és a Fővárosi Csatornázási Műveknek épített. Az évek során a legkülönfélébb kivitelezési problémákkal fordultak hozzánk, legyen az árvízvédelmi zsilip felújítás, csarnoképítés, emeletráépítés, targoncatároló vagy akár egy gázmérő hitelesítő kiépítése. A kivitelezési munkálatokat a lehető legkevesebb idő alatt kellett megoldanunk, hogy ne akadályozzuk a vállalatok mindennapi működését. Ez alatt a pár év alatt a gyors és pontos munkákra specializálódtunk.

A rendszerváltás után, az állami cégeket felváltották a magáncégek, az új megrendelőink a bankok, biztosítók és a lakosság köreiből kerültek ki. A minőség minden más szempontnál nagyobb jelentőséget nyert, egyre többen érdeklődtek az egyedi kialakítású termékek iránt.

Napjainkban a generálkivitelezésen túlmenően építészeti és belsőépítészeti tervezéssel is foglalkozunk, így vevőkörünket sikerült a többszörösére szélesítenünk. Tervezőmérnökeink a kor elvárásainak megfelelően, a legújabb 3 dimenziós tervezőprogramok segítségével készítik el látványterveiket.

Az utóbbi években cégünk egyik fő profiljává nőtte ki magát a tetőtér beépítés. A lassan az egekbe szökő telekárak miatt egyre többen gondolkodnak a tetőtér hasznos kihasználásán, mi ebben kívánunk segítő partnerek lenni.Tetőtér beépítés, bérház felújítás © 1991-2019